Szerezzen megrendelőket egyszerűen a GasztroBrokerrel!

Miért jó?

új ügyfelek, megrendelések

A GasztroBroker platformjának használatával egyszerűen juthat új megrendelésekhez, ügyfelekhez a cégének profiljának megfelelően.

felhasználóbarát felület

Kommunikáljon egyszerűen, e-mail formában ügyfeleivel, illetve kezelje GasztroBroker profulját.

időt és energiát takarít meg

Csak regisztráljon, és már küldjük is Önnek a  megrendeléseket, részletes leírással együtt, amelyekre könnyedén, e-mail formában tud ajánlatokat adni.

Személyre szabott ajánlatok

Profiljában beállíthatja, hogy milyen típusi rendezvényeket tud lebonyolítani, és mi ezeknek megfelelően fogjük Önnek a megrendeléseket továbbítani.

“A GasztroBroker használata rengeteg megrendelést hozott számunkra, nagy mértékben megnövelte éttermünk forgalmát.”

Hogyan működik?

1.
Mire van szükséged?

SZEREZZ MEGRENDELŐKET EGYSZERŰEN A GASZTROBRÓKERREL!

Regisztrálj szolgáltatónak adatbázisunkba! Van éttermednek szabad kapacitása? Kiszolgálnál kisebb-nagyobb rendezvényeket? Rajtunk keresztül megrendelőkre találsz!

Beérkeznek hozzád az ajánlatok
2.

HA REGISZTRÁLTÁL, NINCS MÁS DOLGOD, MINT NYOMON KÖVETNI A BEÉRKEZŐ AJÁNLAT- KÉRÉSEKET.

Csak az előzetesen általad megadott paramétereknek megfelelő ajánlatok kerülnek a posta ókodba! Nem kell olyan ajánlatkéréseket átnézned, ami a Te szolgáltatási körödbe nem fér bele!

3.
A neked tetsző ajánlatokat pontosítjátok a szolgáltatókkal

PÁLYÁZZ A SZÁMODRA SZIMPATIKUS AJÁNLATKÉRÉSEKRE!

Kapacitásodnak megfelelően eldöntheted, kiválaszthatod a számodra érdekes megkereséseket, ajánlatot adhatsz rá. Amennyiben szükséges, további részleteket is leegyeztethettek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthasd.

Kiválasztod a nyertest aki megvalósítja a rendezvényedet
4.

LEGYÉL A LEGJOBB AJÁNLATTEVŐ, ÉS MÁRIS TIÉD A RENDEZÉS JOGA!

A fenti három lépésben bemutattuk mennyire egyszerű a rendszer működése. Díjainkat úgy alakítottunk ki, hogy ne az ár legyen tényező, amikor a csatlakozásról döntesz. Célunk, hogy a Gasztrobróker közössége a Te vállalkozásod számára is elérhető legyen, hogy a későbbiekben csak azzal kelljen foglalkoznunk, amihez igazán értünk: mi az üzletszerzéshez, Te a professzionális vendéglátáshoz!

Kezdje el ingyenesen használni a szoftvert!