Miért jó?

Miért jó?

A munkánk vagy a családi életünk eseményeit időről-időre meg kell ünnepelni és ennek meg kell adni a módját. Ezért ilyenkor általában egy óriási információhalmazba kell belevetnünk magunkat és gyakran számunkra teljesen ismeretlen helyekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban kell döntéseket hoznunk. A GasztroBroker ezt könnyíti meg számodra.

AKIK SZÁMÁRA A LEGELŐNYÖSEBB

A személyi asszisztensek, office menedzserek és kommunikációs tanácsadók rendszeresen szerveznek kisebb-nagyobb eseményeket, konferenciákat és folyamatosan újszerű, izgalmas, de mindeközben ár-érték arányban optimális megoldást kell keresniük. Felületünkön egyszerűen és hatékonyan tudnak több ajánlatot bekérni prezentálható, összehasonlítható formában, ami jelentősen megkönnyíti a munkájukat.
A családi események szervezésében is érdemes számítanod ránk: a bevásárlás, ételkészítés, dekoráció feladatát profik végzik el, gyakran jobb áron, mintha mindent saját magad csinálnál. Ráadásul a GasztroBrokeren a legjobb szolgáltatók érhetők el, akik egy héten belül válaszolnak és személyre szabott ajánlatot adnak. Itt nincs túl kis méretű esemény, mert számunkra nagyon fontos, hogy minden igényt kielégítsünk.
A professzionális rendezvényszervezők számára nagyon fontos, hogy a kapcsolatrendszerüket mindig a legjobb partnerek alkossák és képesek legyenek folyamatosan újat és jobbat mutatni. Felületünkön keresztül valódi árversenyt diktálhatnak és ezáltal könnyebben megtalálhatják a legkedvezőbb ajánlatokat. A megrendelők szempontjából is lényeges, hogy minél szélesebb körű választékból tudjanak válogatni, amit jelentősen leegyszerűsít és felgyorsít a GasztroBroker hatékony, egykapus rendszere.

MIÉRT JÓ A SZOLGÁLTATÓKNAK?

Bármilyen típusú és méretű rendezvényhelyszínről, étteremről, catering cégről legyen szó, a GasztroBroker által közvetített érdeklődőknek köszönhetően kevesebb erőforrást kell az ügyfélszerzésre fordítani. Ehhez hozzájárul az is, hogy egyszerűen kezelhető felületünkön, egy helyre gyűjtve megtalálnak mindent, amire az ajánlatok elkészítéséhez szükségük van és az űrlapoknak köszönhetően a beérkezett ajánlatkérések is könnyedén összehasonlíthatók. Nagyon sok időt és energiát takaríthatnak meg a szolgáltatók, és ezzel együtt a bevételeiket is hatékonyan növelhetik a segítségünkkel.